Copy & Paste Aje Dapat Hadiah

Senang je..Copy paste je boleh dapat hadiah..Contest anjuran gambarhehe..hehe..contest ni aku nampak dari blog black masa aku blogwalking tadi..ada masa ni..aku copy paste je..mana tau kan rezeki raya aku..tarih tutup 25 Ogos 2010..Jomla JOIN..

Memory: 1GB
Accessories: Earphone, CD, Manual, USB Cable & Battery Charger
Raya tahun ni saya nak layan lagu Selamat Hari Raya, Balik Kampung, Dendang Perantau dan lain-lain dengan MP4 yang dihadiahkan olehMediaHehe..
Kalau terasa nak MP4 ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com




Raya tahun ni saya nak tangkap gambar kuih semperit, lemang Pak Ali, ketupat rendang dan semualah dengan Kamera Digital yang dihadiahkan oleh MediaHehe..
Kalau terasa nak Kamera Digital ni gak, boleh ushawww.gambarhehe.com



4 comments to "Copy & Paste Aje Dapat Hadiah"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters