Malaysia Tewas

Salam 1 Malaysia..semalam aku duk layan badminton final kejohanan dunia kat Paris..puas tunggu sampai game yang terakhir..sampai la jugak giliran Koo Kien Keat-Tan Boon Heong beraksi menentang Fu Hai Feng- Ku Chai Yun..sori la kalo salah eja..

Set pertama dah syok dah menang..leading 1-0..Malaysia menang 21-18..masuk je set kedua Malaysia dah mula hilang rentak..main banyak bertahan jer..pastu mistake2 tak lepas net pun banyak..akhirnya Malaysia kalah set kedua 18-21..kedudukan 1-1..


Penentuan set ketiga bermula..Malaysia sekali lagi goyah dan kelihatan letih..Malaysia dipsiko oleh serangan-serangan dan tambahan mata oleh China walaupun Malaysia dibantu oleh majoriti penyokong dalam stadium..sekali lagi Malaysia melakukan mistake2 mudah seperti bulu tangkis tak lepas net, atau shuttle terlalu kuat hinggakan keluar gelanggang..

Akhirnya Malaysia tewas mudah set ketiga 21-14..Sekali lagi kejohanan dunia ni di konker oleh team tembok besar China..negara-negara semuanya susah nak jinakkan China..adios


3 comments to "Malaysia Tewas"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters